Over RR Cooling

RR Cooling te Brugge startte in 1995 en is reeds een gerespecteerde naam in de koelsector. Zaakvoerder Ronny Raes is al 30 jaar actief en nog steeds vol ambitie!

Als u in een sector werkt waar alles koel moet gehouden worden dan bent u bij RR Cooling aan het juiste adres. Voor een slager, traiteur, bakker, vis-, kaas- of zuivelhandel is het van het grootste belang dat hij z’n waren koel kan houden. 24/24u service met permanente weekenddienst is dan ook vanzelfsprekend.

Voor zowel privé als commerciële of industriële doeleinden kunnen wij de geschikte airco aanbieden. Onze airconditioning kan zowel in enkel koeling als in warmtepompuitvoering. Wij werken enkel met gerenommeerde wereldmerken. We verzorgen de installatie, het onderhoud en de dienst na verkoop. Onze koelingen en mobiele airconditioning zijn te koop en te huur.

 

Op zoek naar een specialist in koeling te Brugge? U kan ons steeds vrijblijvend contacteren en op onze site krijgt u een uitgebreid overzicht van wat wij u kunnen aanbieden!

Verhuur van koelinstallaties in Brugge

  • Koelaanhangwagens en diepvriesaanhangwagens
  • Koelkamers en diepvrieskamers
  • Tapinstallaties en koeltoonbanken
  • Mobiele airconditioning